Även katten bör försäkras

Jag har haft katt nu i fyra år och försäkrade min lilla pälskling direkt när jag fick hem henne. Jag är så glad att jag gjorde det för nyligen kom hon hem haltande. Efter ett besök till veterinären fick vi reda på att det var något med höften och det enda sättet att återställa lilla Missan var operation. Hade vi inte haft försäkring hade det kostat oräkneliga tusenlappar.

Om du inte har koll på varför en kattförsäkring är så viktig så låt mig förklara!

Veterinärvård

Precis som människor kan katter drabbas av oväntade hälsoproblem. En försäkring för din katt kan hjälpa dig att täcka kostnaderna för veterinärvård vid olyckor, sjukdomar eller andra medicinska problem. Detta kan vara särskilt värdefullt om din katt behöver dyr kirurgi eller specialistvård.

Att veta att din katt är försäkrad ger en känsla av trygghet och frid i sinnet. Du behöver inte oroa dig för att välja mellan att ge din katt den vård den behöver och att hantera ekonomisk stress. Läs mer om detta hos husdjursrevyn.se.

Hjälper dig att låta katten få leva alla sina nio liv

Många katter lever i många år, och under sin livstid kan de möta olika hälsoutmaningar. Med en försäkring kan du vara säker på att din katt kommer att få vård genom alla skeden av sitt liv, från ungdom till ålderdom.

Vissa försäkringsplaner täcker även kostnader för skadegörelse som din katt kan orsaka, såsom att repa möbler eller skada egendom. Dessutom kan försäkringen omfatta ansvarsskydd om din katt skulle orsaka skada på någon annans egendom eller skada någon annan person.

Vissa försäkringsbolag erbjuder rabatter och förmåner för kattägare, inklusive vaccinationstäckning, förebyggande vård och andra tjänster som främjar din katts hälsa och välbefinnande.

Tydligare än så blir det nog inte va?

10 Sep 2023