Bra tips kring inredning

Att inreda ditt hem, det kan du göra egentligen hur du vill, men det kan vara bra att försöka att få som en genomgående känsla i alla rum. Det kan vara att ha det i en och samma färgskala som en slags röd tråd till exempel. Lägg till personliga detaljer, brarssa på med snygga accentfärger och satsa på fina inredningsdetaljer, men låt basen, som väggar, golv ovh tak vara enhetliga. 

Använd det du har hemma

Du kanske redan har en hel del möbler, inredningsdetaljer och annat hemma? Du kan ju testa att helt enkelt byta plats på dessa saker. Sedan kan du ju även göra om dem, genom att måla dem och så vidare. Samma med loppisfynd. Du kan hitta en massa billigt som du sedan renoverar upp att passa in i ditt hem!Q

Glöm inte belysningen

En mycket viktig del av inredningen, det är faktiskt belysning. Nu talar vi inte om att ha snygga lampor eller designlampor, utan att du bör se till att välja rätt sorts ljus samt ha rätt antal ljuskällor. 

Se till att vara praktisk

Inredning är ofta det visuella och det estetiska, men glöm inte att en del bör vara pratiskt, som med bra förvaring till exempel. Det finns ju idag en massa smarta lösningar, som även är snygga att se på. 

2 Feb 2022