Dags att släppa för att slappa!

 

Som jag är trött nu. Och inte bara jag, hela familjen är trött. Vi somnar i soffan vid fredagsmyset, vid lördagsmyset, i bussen och på föreläsningarna. Åtminstone jag. Hela kroppen bara skriker efter sol och värme. Vi behöver få åka hemifrån och bara uppleva nåt nytt.

Varje år gör vi en längre resa. Som vi älskar att resa! Förra året var barnen och jag på Mallorca med mina föräldrar när mannen var i Sydafrika på affärsresa. Det var det bästa vi har gjort på länge. Vi kunde släppa allt. Jag fick möjlighet att varva ner. Bara se min solstol i två veckor. Efter det var jag tillbaka!

Barnen hittade nya vänner, sedan behövde jag inte roa dem längre, de roade sig själva. 

Nu försöker jag bearbeta mannen

Sedan dess har barnen och jag varit Mallis-tokiga. Vi vill ju inte alltid fira semester med mina föräldrar. Ibland måste vi som familj få egen tid, men vi älskar ju att vara en stor familj så vi firar gärna semester med både mina föräldrar och svärföräldrarna, fast på håll.

Min man var inte på Mallis förra året, men jag och barnen har försökt bearbeta honom så att han går med på att köpa det detta hus. Vad tror ni? Är det inte semesterparadiset nummer ett?

23 May 2017