Göra egna t-shirts

Jag var ute i klädbutikerna för ett tag sedan för att hitta lite kläder till barnen. Men vet ni, insåg att alla de häftiga tröjorna med tryck, de kostade ju bra mycket mer än vad det gjorde att köpa helt utan tryck. Då kom jag på en bra idé. Jag köpte hem en massa t-shirts utan något på och så ska jag se till att dekorera och göra egna tryck på tröjor tänkte jag. Såg på nätet att det finns massa smarta tryckpapper och t-shirts papper och allt vad de hette, för att kunna göra egna tryck hemma. Så det har jag tänkt att roa mig med till helgen.

Förr var det batik

När jag var yngre, så var det modernt att göra egna batikmönster på sina kläder. Vet att jag gjorde detta på typ ALLT. Det var tröjor, kjolar, klänningar och så vidare. Det var kul och inte så svårt det heller.

Kul skapa något eget

Även om det är smidigt att köpa saker färdigt så är det kul att få skapa egna saker. Det blir mer personligt. Sedan är jag ju en DIY person lite grann så. Så jag gillar att pyssla och att testa på att göra nya saker. Sen får man se om det är så att det blir bra eller om man tycker det är kul, Men testa, det ska man göra. Och det är ju det jag ska göra nu til helgen, så får vi se om det blir bra.

10 Sep 2018