Hjälp för flyttstäd

Äntligen, äntligen ska vi flytta in i ett riktigt hus! Som vi har väntat på detta hus. Vi har redan för länge sedan växt ur vår tidigare bostad. Det är vårt drömhus som vi har hittat och vi ser så fram emot att äntligen kunna flytta in i det. Barnen har redan gjort upp om vilket rum de ska få när vi väl kommit dit. Maken och jag har varit och storhandlat på nätet och dirigerat transporten till det nya huset. Det ska bli så kul!

Mindre kul med flyttstädningen

Desto mindre roligt är faktiskt flyttstädningen, som jag absolut inte ser fram emot. Det är så svårt att flyttstäda. När vi väl har packat ihop allt, ser man inte vad som behöver städas. Som tur är finns det en städguide som hjälper oss städa rätt. De har en hel lista som man kan följa som till exempel att rengöra golvlister, fläktar, tak och så vidare. Med hjälp av flyttguiden får man hjälp att tänka igenom hur man gör med städningen.

En flytt kräver mycket nytt

Det är egentligen riktigt bra att flytta. Äntligen tvingas man att slänga och överväga om man behöver allt som man har samlat på sig. Man tvingas till det när man måste tänka på vad man vill ha i det nya huset. Vid förra flytten tyckte man vissa saker var nödvändiga, men sedan dess kanske man har ändrat åsikt.

13 Jul 2017