På semester med ny husbil

 

Vi har haft en så härlig semester i år, liksom tidigare år. Det finns ju så mycket härligt att se i Sverige. Vi har ett så fint land, det tänker jag ofta. Allt från Skånes slätter, Västkusten i Göteborg till Hallands åsar, Sörmländska skogar – som Göran Persson sa var "himmelriket på jorden" till fantastiska Höga Kusten och Världsarvet till Lappländska fjäll och milsvid fri och vild natur. Det tar ju en hel livstid att utforska bara vårt eget land. Jag märker att detta blir en hyllning till Sverige!

Inget vidare till väder i sommar

Onödigt att säga, har vi inte haft mycket till sommarväder i år. Någon som inte märkt det? Då har det varit så bra att vi har semestrat med vår nya husbil, som du ser på bilden. Det är så praktiskt när man har små barn. Jag behöver inte springa mitt i natten till toa ut med barnen för att de blivit nödiga, nu är det bara för dem att kliva in i vår egen toa. Jag har alla praktiska hushållsmaskiner i bilen, micro till vällingen och rinnande vatten till blöjrumporna. Kan man ha det bättre?

Vi kan stanna var vi vill

Det bästa med husbil är att vi kan stanna precis var som helst, vi behöver ingen camping som vi ska betala för. Ser vi ett vackert ställe med en underbar vy kan vi stanna där. Dessutom har vi ett tält med oss, så skulle vi känna för att tälta kan vi det med, och ändå ha alla bekvämligheter i bilen. Jag kan inte annat än rekommendera husbil att semestra med! Vi har köpt vår husbil i Uppsala. Gör det du med!

7 Oct 2017